Бұл шарап өзінің қанық рубин-розы түсімен, күн астындағы құлпынай сорбетін еске түсіреді. Хош иісі – ашық және көпқабатты: піскен бақша құлпынайы, ваниль, раушан жапырақтары және жеңіл орман балының реңкі. Аздап шайқасаңыз, жабайы құлпынай және джем ноталары, сондай-ақ карамель реңкі ашылады.
Дәмінде – шырынды, дөңгелек, тіліңізде еритін құлпынай тосабы сияқты. Барқыт текстурасы піскен жидектердің тәттілігін айқындайды, ал жеңіл қышқылдық шарапқа сергектік береді. Соңғы дәмі – ұзақ және жемісті, маршмеллоу, қызғылт бұрыш және құлпынай шәрбатымен.
Шоколад десерттерімен, чизкейкпен, жидек бәліштерімен немесе жеке десерт ретінде өте үйлесімді. Ұсыну температурасы: 8–10 °C — бұл шараптың барлық жарқын жидек ноталарын ашуға мүмкіндік береді.